Webshop

Kraaijeveld Fresh Online, een vernieuwende webshop met een compleet assortiment aan groente en fruit. Binnen de groente- en fruitbranche een uitkomst: alle informatie over de producten, inclusief de prijzen, direct binnen handbereik. Onze relaties kunnen nu op elk moment van de dag bestellen en zonder dat zij er verder naar om hoeven te kijken, worden de bestelde producten de volgende dag afgeleverd.

Binnen de webshop wordt, zoals u van ons gewend bent, alleen gebruik gemaakt van klasse 1 producten. Bestellingen die u plaatst binnen de webshop komen automatisch bij ons binnen, en worden verwerkt door uw account manager. U behoudt een eigen contactpersoon binnen Kraaijeveld Fresh Online, alleen de manier van bestellen verandert.

De vernieuwende manier van bestellen heeft een aantal voordelen. Voor beide partijen bespaart het veel tijd, waardoor de effici├źntie wordt verhoogd. Hierdoor kunnen wij ook scherpere prijzen richting onze relaties hanteren. Daarnaast hebben onze relaties nu direct toegang tot informatie, foto's en prijzen van onze producten op ieder moment van de dag.┬á