Werken bij 3

We don’t hit the brakes for red

Werken bij

Ben jij de volgende successtory?

Wil jij onderdeel uitmaken van een succesverhaal en meeschrijven aan het volgende hoofdstuk? Meegroeien met een organisatie die in ruim 50 jaar is uitgegroeid van een groentewinkel tot een ultramoderne AGF-ontzorger?

Kraaijeveld is een bedrijf met ruim 100 medewerkers die dag in, dag uit het beste uit zichzelf halen en altijd net iets beter, creatiever en oplossingsgerichter willen zijn dan de concurrentie. Bij ons staat de klant altijd centraal en daarom vinden we het belangrijk om attent met de klanten en elkaar om te gaan.

Lijkt het je interessant om bij een kerngezond, ambitieus en snelgroeiend AGF-bedrijf aan de slag te gaan? Herken jij je in onze kernwaarden daadkracht, verrassend, attent, slim en hoogwaardig, dan maken wij graag kennis met jou.

Stuur een open sollicitatie naar: solliciteren@kraaijeveld.com

HR-medewerker

Ben jij een gestructureerd talent?

We zijn op zoek naar HR-medewerker Je gaat deel uitmaken van een team dat gepassioneerd en bevlogen is en alleen voor het beste gaat.

Bekijk hier de gehele vacature.

(Inter)nationaal chauffeur

Breng jij vitamine C van A naar B?

We zijn op zoek naar (Inter)nationaal chauffeur – standplaats Maasland. Je gaat deel uitmaken van een team dat gepassioneerd en bevlogen is en alleen voor het beste gaat.

Bekijk hier de gehele vacature.

 

 

Medewerker servicedesk/declarant

Ben jij stipt, punctueel en gedreven?

We zijn op zoek naar een medewerker servicedesk/declarant. Je gaat deel uitmaken van een team dat gepassioneerd en bevlogen is en alleen voor het beste gaat.

Bekijk hier de gehele vacature.

Heb jij graag de touwtjes in handen?

We zijn op zoek naar logistieke medewerkers. Jij zorgt ervoor dat logistiek alles goed geregeld wordt.

Bekijk hier de gehele vacature.

Laat jij je geen knollen voor citroenen verkopen?

We zijn op zoek naar aankomend in- en verkopers. Je gaat deel uitmaken van een team dat gepassioneerd en bevlogen is en alleen voor het beste gaat.

Bekijk hier de gehele vacature.

Heb je na een dag studeren nog veel energie over?

Kraaijeveld zoekt studenten die willen helpen met het laden en lossen van vrachtwagens en het opruimen van de loods.

Interesse? Klik hier!

Laat jij je geen knollen voor citroenen verkopen?

We zijn op zoek naar INKOPERS en VERKOPERS. Je gaat deel uitmaken van een team dat gepassioneerd en bevlogen is en alleen voor het beste gaat.

Bekijk hier de gehele vacature.